BORBÉLY

8000 székesfehérvár kelemen béla utca 1.  I  06-20-531-27-51


székesfehérvár  I  borbély  I  c-studio


Borbély szolgáltatások

Kávé - tea - hangulat

Ahogy megérkezel hozzánk, kérd nyugodtan a kedvenc kávéd vagy teád és elkészítjük, elfogyaszthatod, amíg megbeszéled a borbéllyal mit is szeretnél. Borbélyunk és fodrászunk felkészült a kihívásokra, tedd hát őket próbára és legközelebb akár a kedvenc söröd is meghozzuk.

Szakáll bajusz barkó

Vágjuk, formázzuk és ápoljuk. A borbély szolgáltatások legalább annyira nagy figyelmet igényelnek, mint a nők a fodrászoknál. A szépen és igényesen kezelt szakáll vagy formázott bajusz és barkó a megjelenés fontos része lehet, az arc ékessége. Vágás és formázás után olajokkal kezeljük igény szerint és akár pakolást is készítünk rá.

Hajvágás és formázás

A hajvágás illetve a fodrász által a szakállhoz, vagy bajuszhoz készített frizura minden esetben illeszkednie kell az elképzeléshez és a jó ízleshez :) Hajszesz és hajpakolások a férfiaknál szinte elengedhetetlenek, mivel a hajuk érzékenyebben reagál az idő múlására, így a megtartásához rendszeres kezelésre van szükség.

Borotválás itt - ott

Biztos kéz és tartás, ügyes vonalvezetés. A borotválás és fazonigazítás alapvető feltétel a borbélyoknál, főképp ha a borotvált férfi arcbőre érzékenyebb az átlagnál, mert akkor különösen fontos az erősség és a tartás.